Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

tiistai 3. toukokuuta 2016

Muistutus live-lähetyksestä

Heippa! Muistuttelisin vielä, että torstaina klo 18 on mahdollista seurata live-lähetystä ja kysyä mieltä kaihertavista asioista TÄÄLLÄ. :) Youtubessa on myös chat mahdollisuus, josta voin sitten poimia kysymyksiä. Tulkaa kaikki seurailemaan ja kysymään aktiivisesti, ettei tästä tule ihan täysi floppi! :D


Terkuin,
Embe

4 kommenttia:

 1. Moi!
  Mietin tässä, että mitä olis vielä viimeisellä viikolla kaikkein järkevintä tehdä. Tilasto on hallussa ja ajattelin mennä nyt tällä osaamisella, mutta artikkelien suhteen mietin, että pitäisikö lukea vielä kaikki kerran kertaavalla otteella läpi ja sitten tehdä jotain mind mappeja viimeisenä? Oisko sulla ideoita? :) Tuntuu kumminkin siltä että tässä loppuvaiheessa ei pitäis enää viilata mitään yksityiskohtia vaan rakentaa päähän jonkinlaista kokonaisuutta tosta kaikesta... Oisko se artikkeleiden pikaluku sun mielestä sen kannalta hyvä juttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä itse näkisin järkevänä ja hyödyllisenä tähän asti opituiden asioiden kertaamisen. :) Jos alkaa hirveästi opetella uutta, niin voi tulla helposti paniikin tunnetta. Tärkeää on vahvistaa niitä jo opittuja tietoja ja mun mielestä on aina parempi osata hyvin vähemmän asioita kuin jotenkuten paljon asioita. :D Keskittyisin siis itse muistiinpanojen, mind mappien yms. lukemiseen ja selailuun. Oot ihan oikeassa siinä, että kokonaisuuden hahmottaminen on tärkeää vielä lopuksi, joten kannustan siihen. Artikkelit voit hyvin "pikalukea" vielä läpi, mutta ei kannata silloin takertua vaikeilta tuntuviin yksityiskohtiin. Lyhyesti sanottuna pohdi ja työstä sitä, mitä olet tähän mennessä oppinut ja pyri vahvistamaan niitä juttuja! Tilastojen unohtamatta. ;) Teen vielä postauksen viime hetken vinkeistä tai käyn niitä läpi huomisen live-lähetyksessä. :)

   Poista
 2. Tuleeko tuo live-lähetys nauhoitettuna tuubiin? Nykyinen linkki ei toimi.

  VastaaPoista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)