Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Live-lähetys torstaina 5.5. klo 18.00

Moikka kaikille! Tarkastelin tässä iltani kuluksi (ja oikeiden asioiden välttelemiseksi) erilaisia live-lähetysmahdollisuuksia. Päädyin nyt tuttuun ja turvalliseen Youtubeen. Tarkoituksena olisi siis pitää live-lähetys, jossa teillä, rakkaat lukijat, on mahdollisuus kysellä ja hämmästellä pääsykokeita ja niihin liittyviä kysymyksiä vielä ennen varsinaista h-hetkeä. Pyrin vastailemaan sitten kysymyksiin parhaani mukaan. :) Artikkeleista ei kannata kysyä tarkemmin, että mitä artikkelissa x tarkoitettiin asialla y tai mitkä ovat mielestäni artikkelin z tärkeimmät pointit, kun en tosiaan ole niitä lukenut. Vastailen kyllä mielelläni kysymyksiin esim. tilastoista, kertaamisesta, pääsykoetilanteesta ja semmoisesta!

Valitsin nyt ajankohdaksi Helatorstain 5.5. klo 18.00, koska silloin useammalla on varmaan vapaata. Alustavasti live-lähetys kestää tunnin, mutta sitä voi tarvittaessa jatkaa, mikäli kysymyksiä satelee. Laitan tästä toki vielä muistutusta tänne blogiin ja blogin Facebook-sivuille, mutta kannattaa laittaa jo nyt ajankohta ylös, mikäli herää jotain kysymyksiä. :) Vähän kyllä jännittää tällainen, kun en ole koskaan ennen live-lähetystä tai vastaavaa tehnyt! Pyydän jo valmiiksi anteeksi mahdollista teknistä säätöä siis. :D Lähetystä voit seurata mainittuna ajankohtana TÄÄLTÄ.

Tsemppiä kaikille vielä luku-urakkaan! Kohta se painajainen on jo ohi. :)

Terkuin,
Embe

9 kommenttia:

 1. hei! osaatko sanoa pystyykö lähetyksen katsoa jälkeenpäin, jos ei tuolloin ehdi paikalle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulkitsen Youtubea oikein, niin tallenne pitäisi olla mahdollinen! :) Voin laittaa siitä vielä sitten linkkiä tänne blogiin.

   Poista
 2. Päiviä on 13 kokeeseen. Lukematta on 13 artikkelia. Joo, ei siin mitään, voisin käydä yhden tai kaksi ihan maximissaan läpi per päivä. Mutta kun entäpä matikka? En ole ehtinyt OLLENKAAN käydä läpi viimeistä aikasarjakappaletta. Miten ehdin mitään oppia? En ole vanhoja pääsykokeitakaan tehnyt kuin muutaman.

  Onko mun järkeä edes jatkaa lukemista vai kannattaako luovuttaa? Ei huvittais turhaan jättää vappuja sun muita välistä, kun kuitenkin vaan itken siellä kokeessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei kannatta luovuttaa! Kuten alempana toinen anonyymi sanoikin, että kaikki työ mitä tänä vuonna teet on ensi vuonna kotiinpäin. Pääsykokeissa kannattaa antaa kaikkensa huolimatta siitä, kuinka paljon on ehtinyt lukea. :)

   Poista
 3. Aika vaikeaa tuolla valmistautumisella on läpi mennä, ellei sitten ole tosi hyvät pohjatiedot. Anonyymin neuvo: juhli vappu sun muut, mutta muuten valmistaudu kokeisiin ja tee siellä sitten parhaasi. Olet sitten ensi vuonna parempi.

  VastaaPoista
 4. Olen samoilla linjoilla edellisen kirjoittajan kanssa. Kannattaa mennä pääsykokeeseen yrittämään parhaansa, vaikkei olisikaan ehtinyt valmistautua riittävästi, koska kokemuksesta on hyötyä seuraavalla yrittämällä.

  Mahtava homma tuo livelähetys, Embelle kiitokset siitä jo etukäteen! Mitä kautta lähetykseen voi lähettää kysymyksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetyksen yhteydessä on sellainen chat, mihin voi heittää kysymyksiä. :)

   Poista
 5. Moi, kiitos hyvästä blogista. Semmoinen kysymys heräsi, että onko Helsingin pääsykoepaikka siis varmasti käyttäytymistieteen laitoksella? Salijakoa ei tietenkään ole vielä selvillä, mutta mietin vain, että minnekkä suurin piirtein pitää sitten osata suunnistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Osa on Käyttiksellä (Siltavuorenpenkereellä), mutta osa voi olla myös muualla Keskustakampuksella (esim. Päärakennuksella). :) Aiemmin kaikki kokeet ovat olleet kuitenkin keskustan alueella, joten muualle ei tarvitse suunnistaa. :)

   Poista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)