Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kiireitä ja SPSS-tulosteita

Moikka! Pahoittelut ensinnäkin siitä, etten saanut viime viikolla videopostausta tehtyä. Teen sen tällä viikolla varmaankin huomenna illalla tai viikonloppuna. Kiitos kaikille kysymyksistä, niitä tuli sen verran reippaasti, että yritän ensin ryhmitellä niitä vähän, ettei mun höpötyksestä tuu (entistä) sekavampaa. :D

Viime viikko oli tosiaan melkoista hulinaa lähinnä psykojen yhteisen risteilyn takia, jee! Risteily ja sitä ennen ollut Open Training Day -koulutus menivät molemmat nappiin ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. :) Oli tosi kiva päästä tutustumaan muiden kaupunkien psykoihin ja oli myös kiva nähdä, että eri yliopistoista olevat psykot hengailivat keskenään vielä ohjelman jälkeenkin. :) Onnistunut reissu kaikin puolin siis!

Risteilyn lisäksi olen puuhaillut jonkin verran enkun kurssin, harkkatyön ja kandin parissa. Oon nyt saanut kasattua kivasti lähdeartikkeleita ja yritän saada loput kasaan mahdollisimman pian, jotta pääsisin joskus myös kirjoittelemaan. Parina päivänä oon myös käynyt seuraamassa oikeudenkäyntejä ja aloittelut raporttia niistä. Tällä hetkellä katselen videoluentoa lasten neuropsykologisista testeista. :D Tällä ja ensi viikolla lähden pariksi päiväksi Joensuuhun läsnäolopakolliselle oikeuspsykan luennolle.

Pahoittelut jos mun teksti on nyt sekavaa, tuntuu, ettei ajatuksetkaan ole yhtään sen selkeämpiä! Kauheasti kaikkia ainejärjestöjuttuja meneillään ja tuo kandin roikkuminen ja harkkatyön niskaan hengittäminen ahdistaa vähäsen. :/ Onneksi viikonloppu on vapaa ja ehkä ehdin saada Helsinki-Joensuu junamatkalla ihmeitä aikaan!

PS. Blogin tilastotaisto Facebook-ryhmästä löytyy uunituore tiedosto SPSS-tulosteista. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jossa tulosteet tuntuvat olevan vielä vähän hukassa!

Keväisin terkuin,
Embe


2 kommenttia:

  1. Hei! Onko tuo Facebook -ryhmä vielä hengissä, vai onko se vain viimevuotinen juttu? :) Aloittelen avoimessa tilastollisten menetelmien kurssia ja tarkoitus on hakea Jyväskylään ja Tampereelle. Vertaistuki ei olis pöllömpää. :) Kiitos blogista, tällänen tsemppikin on tervetullutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Facebook-ryhmä on edelleen hengissä ja keskusteluakin siellä on aina välillä. :) Kannattaa käydä liittymässä - se on aika hyvä paikka kysellä neuvoa!

      Poista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)