Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

tiistai 25. marraskuuta 2014

Töitä joululomalle!

Heippa kaikki! Meidän sähköpostilistalle tuli eilen viesti, jossa haettiin kehityspsykologian tutkimusryhmään tutkimusavustajaa vuoden loppuun asti. Tehtävänkuvaan kuuluu 1000 kyselylomakkeen tallentaminen tilasto-ohjelmaan. Laitoin eilen illalla nopeasti sähköpostin, jossa esittelin hieman itseäni ja kerroin olevani kiinnostunut kyseisestä tehtävästä. Tänään olin saanut vastauksen ja kävin jo juttelemassa työstä vastaavan tutkijan kanssa! Torstaina saankin avaimet laitokselle ja vuoden loppuun asti nurkkauksen tutkijoiden työhuoneesta! Oon (taas kerran) superinnoissani! Hommahan ei sinänsä ole ihmeellistä, mutta työtä riittää, koska kyselylomakkeessa sivuja on 20 ja aineiston tallentamisen toivotaan olevan valmis vuoden loppuun mennessä. Tässä on kuitenkin mulle hyvä tilaisuus saada vähän jalkaa oven väliin. :) Multa kysyttiin myös, että voinko tarvittaessa mahdollisesti jatkaa avustamista uuden vuoden jälkeen jos tarvitsee. Teidän ei varmaan tarvitse arvata mun vastausta. ;)

Tästä se ura toivottavasti lähtee nousuun!


Tutkimusterkuin,
Embe

3 kommenttia:

  1. Moi! Onko sulla tietoa, millainen käytäntö psykassa on kanditöiden ja gradujen suullisen esittämisen suhteen? :) Matikalla kuulemma vain kandityö esitetään suullisesti ja gradua ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mä en itseasiassa tiedä. Kukaan ei ainakaan ole puhunut mistään suullisesta esittämisestä, joten epäilen (ja toivon), ettei sellaista ole. :)

      Poista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)