Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

torstai 26. kesäkuuta 2014

Opinnot etenee kesälläkin

Moips! Siitä taitaa olla jo kohta pari viikkoa, kun viimeksi kirjoittelin, mutta ei ole vain ollut mitään kirjoitettavaa. Sain kuitenkin viime viikolla kognitiivisen psykan tenttitulokset ja suureksi hämmästykseksi nappasin tentistä kakkosen! Juu, eipä noita kakkosia yleensä juhlita, mutta mä en ollut taas(kaan) saanut luettua ja kongo on muutenkin mun mielestä tylsää ja työlästä. Kongon pakolliset on nyt kuitenkin rämmitty nätisti läpi ja voi tän jälkeen tuhlata energiaansa johonkin mielekkäämpään. :)

Mun piti tosiaan koululomailla siihen ruotsin uusintatenttiin asti, mutta tartuin vahingossa Psykopatia-kirjaan, muutama päivä kongon tentin jälkeen. Saatoin myös suunnittelemattomasti aloittaa muistiinpanot kirjasta, hupsista. Asia on kuitenkin mielenkiintoista ja kirja on selvällä suomenkielellä kirjoitettu, niin sitä on ilo lukea. :) Kirjaa tarvitaan myös Kriminaalipsykan kurssilla keväällä, niin ajattelin lukaista sen nyt kesällä läpi. Huomenna onkin viimeinen työvuoro ennen ekaa lomapätkää.

Kirjoista puheenollen, tilasin Amazonista neuropsykan kakkoskurssin tenttikirjan. Tentti meni vähän penkin alle ja sain siitä vain kakkosen, joten ajattelin syksyllä uusia tentin. Olin kyttäillyt kyseistä kirjaa Akateemisesta, mutta suolainen 200 euron hinta ei oikein houkutellut. Amazonista löysin kuitenkin juuri maaliskuun lopussa julkaistun painoksen, joka maksoi toimituskuluineen vain 76 euroa! Se on siis uudempi painos ja halvempi kuin Akateemisen. Suosittelen kyllä muutenkin tota Amazonia, jos tuntuu, että haluaisi jotain tenttikirjaa hyödyntää myöhemminkin - toimituskin tapahtui alle viikon kuluessa tilauksesta.

Suunnittelin tässä yks viikko ens vuoden opintoja oikeuspsykan lisäksi. Tulee kyllä kiireinen ja mielenkiintoinen vuosi! Mulla alkaa syksyllä Ammattikäytönnöt I kurssi, jonka alkutentti on heti syyskuun alussa. Elokuussa pitäisi siis lueskella siihen kuuluvaa kirjaa. :) Muutenkin kiva päästä syventäviin opintoihin mukaan ja voi käydä juuri niillä kursseilla, jotka itseä kiinnostaa. Nyt täytyy varmaan lopettaa lyhyeen ja selvittää, miks tää kone kaatuilee koko ajan... Sen jälkeen Psykopatian ihmeelliseen maailmaan!


Lukuterkuin,
Embe

4 kommenttia:

 1. Moi, olisin kiinnostunut siitä, milloin hakutulokset julkaistaan? Heti puolenyön jälkeen vai vasta aamulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulokset näkyy yliopistohaku.fi osoitteessa heti puolilta öin. :)

   Poista
  2. Nimilista siis aamulla? Selvä, kiitos tiedosta! :)

   Poista
  3. Joo se tulee muistaakseni ysin aikaan nettiin. :)

   Poista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)