Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

tiistai 3. syyskuuta 2013

Hihittelyä haalarimerkeille + muuta asiaa

Moikkelis! Eilen psykan info, jossa tarjottiin oikeen kuohuvaa kello kymmenen aamulla. Mua alko melkein itkettää aluks, kun ne siinä kehu meitä sisään päässeitä. Infossa tuli taas kauheesti asiaa ja pitäis vaihteeks lähetellä sähköpostia jollekin opintoneuvojalle. Mun pitäis tän kuun loppuun mennessä tehdä HOPS (henk.koht. opintosuunnitelma) kandiin asti ja oon ihan pihalla, mitä kursseja mun pitäis valita. Lisäksi pitäisi tiedustella, mitkä kurssit mun tilaston opinnot korvaa. Opintojen alku on aina stressaavaa, kun on miljoona asiaa, mitkä pitäis selvittää!

Infon jälkeen alkoi yliopiston avajaiset ja käytiin fuksien kanssa pörräämässä siellä. Ite halusin ehdottomasti liittyä Komleksiin (meidän ainejärjestöön) ja tuhlata rahani haalarimerkkeihin. Ihmisiä oli ihan sairaasti ja oli ahdistavaa koittaa löytää itseään kiinnostavia pöytiä, kun mihinkään ei tahtonut nähdä. Liityin myös Helsingin yliopiston salamurhaajiin sekä roolipelaajiin. Olis kiva ehtiä harrastamaankin jotain tai käytyä edes joskus joissakin tapahtumissa. :) Ensi kesänä ajattelin tienata rahat Unisportin lukukausikorttiin ja käydä burleskitunneilla!Huomenna alkaa luennot. En tiedä, miten saan nukuttua yöllä, kun jännittää ja innostaa niin paljon. :D Luin tänään Mieli ja aivot -kirjasta yhden kappaleen, joka tulee meille havaintopsykan tenttiin. Saan palautettua kirjankin sitten huomenna kirjastoon ja lainaamaan jotain muuta tilalle. Vaikka havaintopsyka ei lukeudu mun suosikkeihin, niin jopa ylemmät nelikukkulat sai mut leijumaan melkein katon rajassa. Tein kappaleesta muistiinpanot, joihin piirsin jonkin epämääräisen tatin näköisen kuvan kuvaamaan talamusta ja ydinjatketta. Ollaan fuksien kanssa puhuttu siitä, että voitaisiin pitää lukupiirejä, kun kirjoja ei kuitenkaan riitä kaikille. Jokaiselle voitaisiin jakaa pari lukua kirjasta, joista tehdään muistiinpanot ja jotka sitten opetetaan muille. Kuulostaa ainakin musta tosi kivalta. :) Sit mulla oli vielä kysymys teille, arvon lukijat. Haluaisitteko seurata psykan opiskelua myös Instagramissa, johon voisin laitella kuvia opiskeluun liittyvistä jutuista? Pääosin en halua siirtää blogia mihinkään Facebookiin tai Twitteriin, mutta ajattelin, että Instagramissa (johon en vielä kuulu) voisi seurailla mun pientä elämää yliopistolla. Blogi siis ei ole kuolemassa mihinkään! Mielipiteitä kehiin siis. :)


Embe

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia noi merkin! :D Mäkin haluun! :3

  VastaaPoista
 2. Joo instagram kuuulostaa tosi kivalta! Täällä ois ainakin yks innokas seuraaja :-)

  t. ensi vuonna psykaan hakeva ;-)

  VastaaPoista
 3. Kannatan Instagramia! Olisi mielenkiintoista seurata sun psykan opintoja sieltä käsin. :)

  VastaaPoista
 4. Heippa ! Löysin blogisi, ja mielenkiinnolla olen liittynyt seuraajiin. Aloitan itse tänä syksynä psykologian opinnot, mutta avoimen yliopiston kautta. :)

  VastaaPoista
 5. Äippä täällä muistuttaa, että ainejärjestö on Kompleksi ;D

  VastaaPoista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)