Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Psykologian maisteri

Jee, nyt se on virallista! Kävin tänään noutamassa tutkintotodistukseni ja mut on päivätty psykologian maisteriksi 8.6.2017 alkaen, noin kuukausi ennen 24-vuotissynttäreitä. Aika huikeen siistiä. En mä oikeesti ole vieläkään sisäistänyt, että (perus)opintojen aika on ohi ja nyt pitäisi työkuvioita miettiä. Onneksi voin jatkaa osittain opintopolulla vielä väikkärin siivittämänä ja kouluttautuminenhan ei lopu koskaan. :) Liityin ensi töikseni myös rakkaiden opiskelijajärjestöjeni kannattajajäseneksi, jotta pysyn ainakin joten kuten menossa mukana. 



Tää viisivuotinen matka eka hylkykirjeestä alkaen on ollut aivan mieletön - ei mulla ole sanavarastoa kuvailemaan kaikkia niitä ajatuksia ja tunteita, mitä viimeisen viiden vuoden aikana on ollut. Koitankin siis ensitöikseni (väikkärin rinnalla) saada ajatuksiani järjestykseen tän kaiken hämmennyksen ja elämänmuutoksen keskellä, ennen kuin kirjoitan yhteenvetoa opinnoista sen tarkemmin. Haluan kuitenkin tässä vaiheessa kiittää teistä JOKA IKISTÄ, kun olette lukeneet ja kommentoineet mun postauksia ja ennen kaikkea tsempanneet mua välillä älyttömältä tuntuvan rämpimisen keskellä. Onko liian kliseistä sanoa, etten olis pystynyt tähän ilman teidän tukea? Sanopa silti: KIITOS KAIKILLE! <3 

Nyt pääsykoetulosten jännittämisen alla haluisin myös muistuttaa, että oli tulos mikä tahansa, älkää ikinä menettäkö uskoa itseenne. 


Kiitollisin terkuin kaiken hämmennyksen keskeltä,
Embe

7 kommenttia:

  1. Todella paljon onnea valmistumiseen ja väikkärin vääntämiseen! Kauheeta kun täytyy nämä viimeiset päivät odottaa vastauksia. Kyl on vähän lohduton olo, mutta sun sanat antaa pikkasen rohkeutta

    VastaaPoista
  2. Olin unohtanut blogisi yli puoleksi vuodeksi, kunnes äsken huomasin, etten ole käynyt täällä pitkään aikaan. Ja täällä sattuikin olemaan tällainen uutinen, paljon paljon onnea valmistumisesta ja tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista
  3. Olen lukenut blogiasi ja haaveillut psykologian opinnoista jo vuosia. Eilen sain tietää, että pääsin opiskelemaan. Pää on ihan pyörällä enkä voisi onnellisempi olla!

    Kaikkea hyvää jatkoon! :) On ollut ilo seurata matkaasi.

    VastaaPoista
  4. Valtavasti onnea!
    Itseä ei nyt onnistanut, toivottavasti ensi vuonna sitten. Sun blogi on kyllä tosi kiva, tsemppaava ja kiinnostava. Toivottavasti se jatkuu valmistumisesta huolimatta. Vois olla kiva kuulla näin amatöörinä kaikenlaisia psykajuttuja, ihan faktaa ja sitten jotain kevyempää!:)

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea! :)
    Aika on mennyt _todella_ nopeasti. Muistan lukeneeni sun blogia, kun vasta valmistauduit pääsykokeisiin ja samana keväänä itsekin hain opiskelemaan maisteriohjelmaan. Itsellä valmistumisesta jo kaksi vuotta :O

    Onnea työkuvioihin!

    VastaaPoista
  6. Hei, päädyin takaisin blogiisi sillä halusin tietää miten sinulla menee. Tämä on kummallista, että hävisit kokonaan etkä ilmoittanut siitä lukijoille. Toivottavasti kaikki on hyvin ja olet terve. Lueskelin uudestaan vanhempia tekstejä ns. uusin silmin ja tuli kauheen ahdistunut olo sinun puolesta. Tuntuu siltä, että sinulla oli kurjan kiire opiskella ammattiin, mikä on ihan ymmärrettävää esim. tukien takia, mutta se on omituista, ettei lukijat kyseenalaistanut tahtiasi. En minäkään, sillä ihailin todella paljon ahkeruuttasi. Tuntui kuin olit täydellinen ja älykäs ihminen. Sinusta tuli fiilis, että olet perfektionisti. Toki en voi päätellä mitään tekstien ja instagramin perusteella, mutta sellainen kuva sinusta on jäänyt mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei nimetön! Huomasin aivan sattumalta kommenttisi. Kiitos kysymästä, mulle kuuluu oikein hyvää. :) Olen ollut nyt kolme vuotta töissä oikeuspsykan alalla kokopäiväisesti, väikkäriaihe on vaihtunut ja nyt se muhii mielen sopukoissa odottamassa sellaista hetkeä, että voisin paneutua siihen kunnolla. Vuoden aikana oon suorittanut oikeuspsykan aineopintoja Itä-Suomen yliopistoon ja ne ovat yhtä kurssia lukuun ottamatta paketissa. Seuraavaksi haaveilen oikeuspsykologian erikoistumiskoulutuksesta. Nautin töistäni aivan suunnattomasti ja viihdyn työpaikassani erittäin hyvin! Vapaa-aika kuluu pääosin kotoillessa ja retkeillessä.

      En ole jatkanut blogia sen vuoksi, että en voi juurikaan kirjoittaa työelämästä tai lähinnä siitä, millaisia keissejä kohtaan työssäni. Väikkärinkin ollessa vielä alkutekijöissä ja muhimisasteella, en tiedä, olisiko mulla tällä hetkellä mitään kirjoitettavaa/annettavaa muille psykan saralla. :) Voi olla, että palailen blogin äärelle vielä joskus, ehkä väikkärin tekeminen sitten joskus aiheuttaa tarvetta purkaa fiiliksiä blogin muodossa. Ihanaa kesää sulle!

      Poista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)