Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Tieteenpäivä 2015 ja SPOL-blogi!

Heipsan rakkaat toverit! Meillä oli tänään Tieteenpäivä, jossa psykan ja kognitiotieteen opiskelijat esittelevät osalle henkilökunnasta ja muille opiskelijoille (lähinnä fukseille) omia vuoden aikana tehneitä harjoitustöitään. Päivän aikana käydään läpi useita tutkimuksia suullisten esitysten ja postereiden muodossa ja pikkuisen harjoitellaan konferenssien käytäntöjä. :) Meidän ryhmällä oli suullinen esitys ja se jännitti mua aika paljon, koska en koe osaavani meidän menetelmää ja koko tutkimuksen viitekehystä tarpeeksi. Esitys meni kuitenkin ihan hyvin. :) Paremmin suoriuduin kuitenkin puheviestinnän viiden minuutin esitelmästä, jossa kerroin kandini aiheesta. En sitten tiedä johtuiko parempi suorituminen pienemmästä yleisömäärästä vai siitä, että osasin aiheen paremmin. :D Noh, mutta onpahan hoidettu!

Toi Tieteenpäivä on kyllä kiva tapahtuma, kun opiskelijoilla on mahdollisuus esitellä osaamistaan ja sen jälkeen mennään jatkoille ohjaajien kanssa. ;D Itse en ollut jatkoilla kovin kauaa, koska päivä oli ollut aika uuvuttava jännäilyn yms. takia. Meidän pitäisi kirjoittaa tutkimuksesta vielä raportti ja palauttaa sen toukokuun aikana. Nyt kuitenkin annan sen levätä viikonlopun yli ja keskityn muihin puuhiin! Kuten sähköpostien lähettelyihin ja muihin juokseviin asioihin sekä tiistain tenttiin. :)

Sitten ihan toiseen asiaan! Mun on pitänyt jo parin viikon ajan kirjoittaa siitä, että SPOL eli Suomen psykologian opiskelijain liitto on perustanut oman blogin. Blogiin tulee vuoden aikana postauksista kaikista SPOL:n tapahtumista sekä tekstejä hallituksen jäseniltä (myös multa siis!) ja jokaiselta ainejärjestöltä ainakin yksi teksti. :) Postausten sisältö käsittelee aika laajasti kaikkea psykan opiskeluun liittyvää sekä mahdollisesti myös yhteiskunnallisesti ajankohtaisia aiheita. Tarkoituksena on myös kertoilla vähän hallituksen toiminnasta sekä mitä psykalle ja sen opiskelijoille kuuluu valtakunnallisella tasolla. Kannattaa siis ihmeessä seurailla jos vähän asiapistoisemmat tekstit kiinnostaa! Kannattaa kuitenkin pääsykoekysymykset ja muut semmoiset pulinat pitää täällä mun blogin puolella, koska sitä blogia ei välttämättä ole tarkoitettu sellaiseen keskusteluun. :) Sivuilta löytyy myös infoa hakijoille (TÄÄLTÄ). SPOL:n blogiin pääset TÄÄLTÄ.

Nyt siis muihin puuhiin ja tsemppiä artikkeleiden lukemiseen! ^.^


Väsynein, mutta iloisin terkuin,
Embe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)