Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

tiistai 22. tammikuuta 2013

Vinkkivideo: helpoin tapa laskea korrelaatiokerroin

Eli vinkkejä Pearsonin korrelaationkertoimen laskemiseen ja pieni laskinkikkailu!



Päättäväisyydellä,
Embe

3 kommenttia:

  1. Moikka!

    Oonkin sua jo täällä blogissa muutamaan otteeseen vaivannut kyselemällä sulta apua eri tehtäviin. Oon just HoloPulkissa korrelaatiolaskujen parissa ja meinasi pää hajota, kun on niin työlästä laskea ton kirjan kaavan mukaan. Tästä sun videosta oli kuitenkin suuri apu, kiitos siitä! Sulla on muutenkin ihanan reipas ja iloinen asenne elämään ja tätä pääsykoeurakkaa kohden omistautumisesi on aivan mahtavaa! Keep going!=) Hyvää kevättä ja tsemppiä pääsykokeisiin! Jos hyvin käy, niin ensi vuonna Helsingissä tavataan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että videosta oli oikeesti hyötyä. :) Massiiviset tsempit myös sulle ja toivon tosiaan, että tavataan Helsingissä syksyllä. :)

      Poista
  2. Löysin sun blogin, kun tuskailin just tän kappaleen tehtävissä, että miten ihmeessä noita saa sillä kirjan kaavalla laskettua ilman yhtäkään virhettä! :-D Mut tästä oli tosi paljon hyötyä. Täytyyki alkaa tota taulukkoo tekeen aina! :-) Jäänkin seuraileen, ja täytyy vanhojakin postauksia käydä läpi. Haen nyt tänä keväänä toista kertaa opiskeleen psykaa :-)

    VastaaPoista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)