Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

tiistai 15. tammikuuta 2013

Lukupiiri, laskupiiri?

Millaisia kokemuksia teillä on lukupiireistä? Olisiko sellainen hyödyllinen? Mulla ei täällä Tampereen nurkilla ole oikeastaan ketään kenen kanssa pähkäillä HoloPulkin aiheuttamia hankaluuksia. Helsingin suunnalla tulee taas käytyä liian harvoin, että jaksaisi odottaa seuraavaa laskukertaa. Kävin jo utelemassa Abitreeneissä kiinnostaisiko ketään säännöllisen epäsäännöllinen viisaiden päiden yhteen lyöminen. Utelen samaa siis täälläkin, olisko kenelläkään halua ryhtyä sellaiseen?

Kuulumisista sen verran, että sain hankittua itselleni flunssan eikä korrelaatiokertoimen merkitsevyys oikein maita junassa, kun on koko naama tukossa. Saa nähdä pitääkö loppuviikosta hakea saikkua kun on töitä.. Tarkoitus olisi kuitenkin laskea kipeilystä huolimatta.

Mua vähän hirvittää vanhat pääsykoetehtävät. Pelkään, etten osaa mitään, kun pääsen pläräämään lisämateriaalia. Ei olis kiva jos iskee ahdistus, kun muuten on mennyt suht hyvin. Myös artikkelit mietityttää, voiko niitä mitenkään etukäteen lukemalla esim. vanhoja artikkeleita? Toivottavasti siitä valmennuakurssista on apua...
Päättäväisyydellä,
Embe

1 kommentti:

  1. Mulla on positiivisen hauskoja kokemuksia lukupiiristä. Viime vuonna Alkio-opistolla pidettiin sellasta neljän henkilön lukupiiriä, kun luettiin VAKAVA-kokeeseen. Se oli tosi tehokasta ja keksittiin kaikkia aivan ääliöitä muistisääntöjä kaikkiin juttuihin. :D Yhteenki asiakokonaisuuteen meillä oli semmonen liikeyhdistelmä juttu, et joka muistettavan asian kohdalla tehtiin tietty liike. Sit pelattiin muistipeliä käsitteistä jne. :) Hyvät on kokemukset, toivottavasti säki löydät kanssalukijoita kenen kans piireillä! :)

    VastaaPoista

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)