Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

tiistai 28. elokuuta 2012

Valmistautumista avointa varten

Heippa! Taisinkin mainita edellisessa postauksessa, että sain kirjeen Tampereen avoimesta, että mut on hyväksytty tilaston perusopintoihin. Soitin sinne sitten vauhkona, että mitä, enkö oo päässy psykan perusopintoihin. Kiltti täti kertoi kuitenkin, että kirjeet tulevat eri aikaan, koska kurssit alkavat eri aikaan! Loogista. Hän lupasi vielä tarkastaa tilanteeni, ja kertoi, että kyllä mut sinnekin on hyväksytty, olin ensimmäisten kymmenen ilmoittautuneen joukossa. Eli no panic. :) Tosi kiva, että pääsin molemmille kursseille, että vuosi etenee sellai kuin olen suunnitellut. Stressaavaa sellainen jatkuva suunnitelmien muuttaminen.

Kirjeen mukana tuli kamala nivaska paperia, joissa oli varmaan 700 nettiosoitetta ja ohjeita siitä, että kirjaudu tänne, odota kolme päivää, luo tunnus tänne, lisää sähköposti, tarkista, mene myös tänne jne... Menikin yks ilta siinä, kun yritin saada selvää, että mistä pitäisi aloittaa. :D Nyt oon kuitenkin saanut kirjauduttua kaikkialle ja infon pitäis tulla perille. Tilasin myös kirjastokortin yliopiston kirjastoon, jotta ei tarvitse ostaa tenttikirjoja. Pitäis se kortti vielä käydä jossain vaiheessa noutamassa ja samalla käydä maksamassa parkkilupa. En oo paljon ajellu Tampereella, niin toivotaan, että sieltä löytyy mulle se parkkipaikka, koska en tosiaan tiä mihin jätän auton, jos kaikki paikat on täynnä.



Tekis mieli mennä ostamaan kaikkea kouluun valmistautumis -kamaa, mutta rahatilanne ei oikeen anna myöden. Mulla on kyllä jo kansio, mihin kokoan kaiken matikan, niin pääsykoekirjasta kuin kurssiltakin (toivottavasti mahtuvat samaan...) ja vihko psykan muistiinpanoja varten. Haluis kyllä ehkä vielä toisen kansion joko psykaan tai matikkaan, riippuu kummasta tulee enemmän paperia. Löysin myös yhdestä kaupasta söpön turkoosin pöllölaskimen, vaikka mulla on jo laskin, niin ehkä se jää nyt ostamatta. :( Eli kaikki on valmista opiskelua varten, lukuunottamassa sitä kirjastokorttia ja parkkilupaa!

Tuntuu nyt jo vähän siltä, että energia alkaa hiljalleen palailla ja motivaatio nousta. Pidän kuitenkin taukoa siihen avoimeen asti kuten päätin. Jaksaa sitten uudella innolla kahlata matikkaa ja tuskailla artikkeliden kanssa. :) Lomailua haittaa vähän se, että oon nyt taas kipeenä. Muuten oon tähän menessä kattonu Taru sormusten herran pidennettyjä versioita kavereiden kanssa jopa kahteen asti yöllä, pelannut pleikalla ja koneella, kokkaillut ja käynyt töissä. Mulla on nyt tän ja ens viikon aikana vaan yks vuoro töissä, joten löysäily jatkukoon! Tänään olis autokoulun kakkosvaiheen arvioiva ajo ja huomenna sitten liukasrata ja teoriaa. Vähän ahdistaa noi, kun en oo just kauheesti ajanu Treellä ja liukkalle pitäis mennä omalla autolla, mikä on ollu mulla alle kaks viikkoa...noh, eiköhän siitä hengissä selvitä! Palailen blogin pariin loppuviikosta tai ens viikon alussa, murmeloeläin tulee tänne huomenna ja pidetään Mässäjäiset kavereiden kanssa perjantaina. Tekemistä siis riittää vaikka töitä on vasta lauantaina!



Ps. Ajattelin yrittää keksiä uusia opiskelutaktiikoita. Koska:

Tää on niin totta.

Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin ja mitä aiotte tehdä nyt syksyllä?


Päättäväisyydellä,
Embe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)