Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

maanantai 5. marraskuuta 2012

Hauskanpito ilman matematiikkaa on teeskentelyä

Hip hei! Tentti ohi ja tuntu menneen suht hyvin verrattuna siihen, kuinka paljon jäi lukematta. Hyi mua. No, tulokset tulee kun on tullakseen ja ei kun eteenpäin! Noudin (onko se sana?) tänään yliopiston kirjastosta toisen seuraavista tenttikirjoista pienen panikoimisen jälkeen. Onneksi tuosta on vain sata sivua, niin yritän saada luettua sen nopsaan. :) Espoosta lähtee huomenna (jos herrashenkilö muistaa) postin kautta toinen kirja. Mun sosiaalinen elämä muuttuu varmaan parin viikon päästä taas todella tapahtumaköyhäksi. Koitan kuitenkin saada luettua tuohon kirjatenttiin paremmalla menestyksellä kuin tänpäiväiseen. Onneksi tällä viikolla on haalaribileet, jonne on tosin noloa mennä ilman haalareita, ja perjantaina leffailua kavereiden kanssa. :) Sitten voikin aloittaa taas kunnon puurtamisen.

Fundamentals of human neuropsychology

Cognition


Kuten täällä olen toitottanut, painotan matikkaa tällä viikolla. Luen tietysti myös neuron kirjaa, koska yliopistolaina on vain kaksi viikkoa. Mut ah, ihanaa päästä taas pyörittelemään kaavoja ja muuta mukavaa. Oon oikein kaivannut sitä laskemista, turhauttaa tuskalukeminen, kun tietää jo valmiiksi, ettei koko aluetta saa luettua. Tänään ajattelin illan huvitella matematiikan parissa, tarkemmin joko muistikaavarangaistusten (joista tarkemmin edellisessä postauksessa) tai sitten todennäköisyysjakaumien kanssa. Voisinkin kysäistä kaverilta, josko laskettaisiin taas joku ilta yhdessä, kaksin aina hauskempaa. :)

Motivaatio on taas päällä ja nautin oppimisesta. Töissäkin sujuu suhteellisen hyvin, pintä tasaista tympiintymistä lukuunottamatta. Parin viikon päästä Espooseen pitkästä aikaa ja kullan kanssa syömään. :) Elämä ja opiskelu hymyilee, kuten myös minä!


Päättäväisyydellä,
Embe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)