Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. – Winston Churchill

maanantai 22. lokakuuta 2012

Liian paljon tekemistä, liian vähän aikaa

Ja taas hommat on kasautunu, vaikka ei pitäny. Harjoitustyö yhä tekemättä, huomenna on palautuspäivä. Menen kyllä huomenna parini luokse tekemään sen valmiiksi. Huomenna alkaa myös uudet kurssit psykasta ja matikasta, kiva saada vähän vaihtelua. Kirjatenttiin olisi aikaa kaksi viikkoa ja nyt olisi tarkoitus saada luettua suomenkielisen osuus läpi mahdollisimman nopeasti (mikä on mulle hidasta, kun teen muistiinpanoja). Yritän tässä periodissa tehdä ajatuskartat luentojen aiheista mahdollisimman pian luennon jälkeen, ettei tarvi sitten repiä harvoja haituviaan juuri ennen tenttiä. Matikassa olisi aiheena todennäköisyyttä. Toivottavasti sujuisi hyvin.



Tälläinen kylmä-koko-ajan-sataa-ilmasto ei oo optimaalisin mun lukumotivaatiolle. Ulkona on kurja ilma ja pimeetä ja kylmää, niin ei ihme, ettei mikään huvita! Mistä saisin revittyä energiaa synkän syksyn läpi? Välillä tuntuu, ettei kaamosmasennus ookkaan mitään legendaa. Pitäis vaan saada itseään niskavilloista kiinni. Mulla on kyllä aika vähän työvuoroja seuraavan kolmen viikon aikana, joten pitäisi saada tehtyä opiskelujuttuja, eikä voi sysätä saamattomuutta töiden syyksi. Muutenkaan ei koko lukemislaskemismössö ole maistunut; meidän Elvis lopetettiin tänään. Luultiin jo, että se on nukkunut pois jossain yksin ulkona, kun oli neljä päivää pois kotoa. Tänään oli kuulemma tullut kotiin tosi huonossa kunnossa ja hirmu laihana, joten oli kaikkien kannalta paras päästää muru kärsimyksistään. :( Meidän pehmolelulla oli siis suusyöpä. Onneksi tuli sentään vielä hetkeksi kotiin, koska nyt voitiin haudata kulta meidän pihalle. Vein sinne illalla kynttilän, kun tulin töistä ja kuulin päivän tapahtumista. Ymmärtänette, miksei normaalijakauma nappaa juuri nyt...

You're the cutest sweet that I've ever seen


Koitan kuitenkin OIKEESTI saada enemmän aikaan tulevien viikkojen aikana kuin nyt parin viimeisen. Suurin syy on ollut huoli Elviksestä ja suru jatkuu, mutta ei siihen voi jäädä vellomaan. Vaikka pääsykoe tuntuu äärettömän kaukaiselta, niin en halua, että se lämähtää yhtäkkiä naaman eteen. Pitää valmistautua - niin henkisesti kuin fyysisesti. Joten nyt täytyy saada töitä laskinsormille ja muistille. En vaan oikein tiedä, miten pitäisi tätä aikaa jakaa; luenko ensin tentin pois alta (jota seuraa tietenkin jo seuraava ja kierre jatkuu) vai yritänkö kitkuttaa molempia aihealueita samaan aikaan? Ei huvittaisi kuitenkaan sulkea pääsykoekirjaa avoimen juttujen ulkopuolelle. Apuja? En ole vieläkään tehnyt päätöstä valmennuskurssin suhteen. Toisaalta pelkään katuvani sitä, jos en pääse sisään enkä käynyt kurssia, mutta toisaalta se on taas kamalan kallis. Mulla on kyllä pieniä säästöjä, muttamutta... Oon nyt ehkä kuitenkin luisumassa maksupuolelle. Ainakin tällä hetkellä.



Ajattelin nyt kirjoittaa jotakin ehkäpä melko turhaa. Ainakin tiedätte, että hengissä ollaan ja eteenpäin koitetaan rämpiä. Onneksi torstaina on taas Kolmiot ja toinen viikonloppu peräkkäin mun komeamman puoliskon kanssa. Nyt kuitenkin unta palloon ja yritän olla kääntymättä toisen kissan päälle tänä yönä. Kauniita unia, matemaattisia kuvia!


Päättäväisyydellä,
Embe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja muu keskustelu tervetullutta! Ehdotuksia, ideoita, risuja, ruusuja, mitä tahansa. :)